Ulubey Belediyespor‘un devre arası transfer olan Buğra Civek, Samet Karadağ’a konuşurken “Elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışıyoruz şampiyon olmak için” dedi.
Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Ulubey Belediyespor’da devre arası transferlerinden olan ve attığı gollerle takımın hücum hattına hareketlilik getiren Buğra Civek, Rize Atletik 1973 Spor Kulübü maçı sonrasında Spor52com ve Ordu Yorum Gazetesi’nden Samet Karadağ’a konuşarak önemli açıklamalarda bulundu.
Sisli maçın ardından açıklamalarda bulunan Buğra Civek ””Zorlu hava şartları oldu tabi Kelkit maçında da böyle olmuştu ama elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışıyoruz inşallah şampiyon olmak için. Ordu tabi bana yabancı değil. Fatsa Belediyespor’da da oynuyordum. Ordu’yu çok seviyorum. İnşallah işin sonu iyi biter.” dedi.
Ulubey Belediyespor formasıyla ilk golünü Kelkit 1954 Spor Kulübü maçında atan Buğra Civek, son olarak oynanan ve 2-0 kazanılan Rize Atletik Spor Kulübü maçında da gol attı.
SAMET KARADAĞ










