Ordu 2.Amatör Lig’de mücadele edecek olan Esnafspor, altyapısından yetiştirdiği stoper Alperen Camcı’yı kadrosuna kattı.
Geçen sezon Esnafspor forması giyen ve sezonu küme düşme üzüntüsü ile tamamlayan Alperen Camcı, bu sezon ise Ordu 1.Amatör Lig’de Akyazı Gençlik Spor’da forma giymişti. Akyazı Gençlik Spor forması ile ligde kalma yolunda son maça kadar mücadele eden ve Korgan Belediyespor’u yenerek ligde kalan takımın parçası olan Alperen Camcı, yeniden Esnafspor’a döndü.
Esnafspor’da futbola başlayan ve yeşil sahalara adım attığı günden bu yana Esnafspor forması giyen Alperen Camcı, takımını ligde tutmayı garantiledikten sonra takımdan ayrılmıştı. Kısa bir süre Doğaspor’a transfer olan Alperen Camcı daha sonra yeniden Esnafspor’a dönüş yapmıştı. Camcı, Akyazı Gençlik Spor kariyerinin ardından da tekrar Esnafspor’a döndü.
Alperen Camcı farklı duygular yaşadığı Esnafspor’da bu sezon ise 2.Amatör Lig’de forma giyecek.
SAMET KARADAĞ










