Ordu 1.Amatör Lig ekiplerinden Fidangör Spor Kulübü iki sezondur forma giyen İbrahim Can Keskin, altyapısından yetiştiği Kabataş Spor Kulübü’ne transfer oldu.
Geçen sezon Ordu 1.Amatör Lig’de Play-Off oynayan ve Demirspor maçıyla sezonu bitiren Fidangör Spor Kulübü bu sezon da Kotyora Futbol Kulübü’ne Play-Off’ta kaybetmişti. Play-Off’lar öncesinde Ünye Futbol Kulübü maçında yedek kulübesinde kırmızı kart gören stoper İbrahim Can Keskin 3 maç ceza alırken bu süreçte takım kadrosuna yer alamamıştı. Keskin ise 2.Amatör Lig ekibi Kabataş Gençlik Spor’a döndü.
Futbol yaşantısına başladığı Kabataş Gençlik Spor’dan sonra kariyerinde Gülyalı Turnasuyuspor ile anlaşan İbrahim Can Keskin buradan ayrılarak daha sonra Fidangör Spor Kulübü’ne transfer olmuştu. 2002 doğumlu İbrahim Can Keskin, Fidangör Spor Kulübü ile iki sezon 1.Amatör Lig’de Play-Off oynama başarısı gösterdi.
İbrahim Can Keskin, futbola altyapısından yetiştiği Kabataş Spor Kulübü’nde devam edecek.
SAMET KARADAĞ










