Ordu 2.Amatör Lig ekibi Çaybaşı Belediyespor, bu sezon İlküvez Spor Kulübü forması giyen tecrübeli futbolcu Salih Ateş’i kadrosuna kattı.
Kariyerinde üst üste iki sezondur iki farklı ligde İlküvez Spor Kulübü şampiyonluk sevinci yaşayan Salih Ateş, 1.Amatör Lig’de sezonun bitmesinin ardından yeni takımı ile anlaşmaya vardı. Salih Ateş, sezonun geri kalan sürecinde Ordu 2.Amatör Lig ekibi Çaybaşı Belediyespor forması giyecek.
Ünyespor’da futbola başlayan ve 2007 yılında henüz 17 yaşında profesyonel sözleşme imzalayan Salih Ateş bir sene sonra takımdan ayrılmıştı. Ünyespor’dan ayrıldıktan sonra sırasıyla İkizce Belediyesispor, Karamürselspor, Kağıthane Spor, Çerkezköy Spor, Altınova Belediyespor, Nurtepe Spor, Adapazarı Spor, İstanbul Bulancakspor, İstanbul ve Esenyurt Ordu Spor Kulübü, İstanbul Bulancakspor, Evci Spor, Ünye Futbol Kulübü, Çaybaşı Belediyespor, Ünye Futbol Kulübü ve İlküvez Spor Kulübü formaları giydi.
1990 doğumlu olan ve son yıllarda şampiyonluk sevinci yaşayan takımların önemli bir parçası olan Salih Ateş, bu sezon ise geri kalan süreçte Çaybaşı Belediyespor forması giyecek.
SAMET KARADAĞ










