Tekerlekli Sandalye Erkek Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, sezonun ilk yarısında oynadığı 13 maçta 5 galibiyet aldı.
Ordu’yu uzun süredir Tekerlekli Sandalye Erkek Basketbol Süper Ligi’nde temsil eden ve bu süreçte zaman zaman Play-Off hattı için sürpriz takımlardan bir tanesi olan Ordu Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Erkek Basketbol Takımı sezonun ilk yarısını bitirdi.
Ordu Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü ligde şu ana kadar 5 galibiyet alırken Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’u 54-64, Astor Enerji Şanlıurfa Bedensel Engelliler Spor Kulübü’nü 61-65, İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’nü 68-65, Antalya Büyükşehir Belediye Spor Kulübü’nü 96-85 ve Karabük Demir Kartal Spor Kulübü’nü 70-69 kazanmıştı. Bu sezon ilk üç galibiyetini deplasmanda alan Ordu Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, son iki galibiyetini ise Ordu’da aldı.
Ordu’yu Tekerlekli Sandalye Erkek Basketbol Süper Ligi’nde temsil eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, 28 Şubat Cumartesi günü Ordu’da Fenerbahçe İstanbul Jet ile karşı karşıya gelecek.
SAMET KARADAĞ










