3.Lig ekibi Fatsa Belediyespor’da 19 yaşındaki forvet Yusuf Arda Taşci, sözleşmesini fesih ederek takımdan ayrıldı.
3.Lig’de mücadele eden ve son bir kaç yılda altyapıdan çıkardığı oyunculara A takımda şans veren Fatsa Belediyespor, geçen sezon ise altyapı oyuncularını kullanmamış hatta altyapıyı kapatmıştı. Fatsa Belediyespor’un 2007 doğumlu hücum oyuncusu Yusuf Arda Taşci, geçmiş sezonlarda A takımda şans bulmadığı dönemde U19 takım forması giyerken geride kalan sezon takımın altyapı faaliyetlerinin olmamasından dolayı henüz resmi maç oynamamıştı.
Fatsa Belediyespor 2023-2024 sezonunda oynadığı Karatay Termal 1922 Konyaspor maçında oyuna girerek ilk kez profesyonel olurken Bayburt Özel İdarespor maçında ise ilk kez Fatsa İlçe Stadyumu çimlerine A takım formasıyla çıkmıştı. Geçen sezon Fatsa Belediyespor forması ile 3.Lig’de 4 maçta süre alan Yusuf Arda Taşci, Ziraat Türkiye Kupası’nda ise 2 karşılaşmada şans bulmuştu. Yusuf Arda Taşci, geride kalan sezon sadece kupada Gmg Kastamonuspor ile İmaj Altyapı Van Spor Futbol Kulübü maçlarında kadroda yer almış ama forma şansı bulamamıştı.
Henüz kariyerinin başında olan Yusuf Arda Taşci kariyerinde şu ana kadar Fatsa Belediyespor’da 3.Lig’de 6 ve Ziraat Türkiye Kupası’nda 2 maça çıktı. Fatsa Belediyespor U17 takımında Akademi Ligi U17’de 14 maçta 18 gol atarak dikkat çeken Yusuf Arda Taşci, Akademi Ligi U19’da ise 13 maçta 6 gol atmıştı.
SAMET KARADAĞ









