Ordu 2.Amatör Lig ekibi Perşembe Futbolgücü Spor Kulübü, geçen sezon Doğaspor ve İstanbul Boğazıspor formaları giyen Baran Kaymak’ı kadrosuna kattı.
Ordu’yu bu sezon 2.Amatör Lig’de temsil edecek olan Perşembe Futbolgücü Spor Kulübü, geçen sezon İstanbul Boğazıspor forması giyen birçok futbolcuyu kadrosuna katmaya devam ederken bu isimlerden bir tanesi ise 2006 doğumlu genç orta saha Baran Kaymak oldu. Baran Kaymak, yeni sezonda Perşembe Futbolgücü Spor Kulübü forması giyecek.
Futbola Perşembespor’da başlayan ve daha sonra Ordu Galata Spor altyapısına transfer olan 2006 doğumlu Baran Kaymak, Covid-19 pandemi sürecinden sonra futbol tekrar Perşembespor formasıyla geri dönmüştü. Geçen sezon ikinci yarıda genç oyuncularla mücadele eden ve Bölgesel Amatör Lig bitmeden ligde maçlara çıkmamaya başlayan Perşembespor’da, Baran Kaymak iki maça çıkmıştı. Kaymak daha sonra ise Doğaspor ve İstanbul Boğazıspor formaları giymişti.
2006 doğumlu olan Baran Kaymak, Bölgesel Amatör Lig’de ilk maçına Çankırı Saray 18 Spor Kulübü maçında çıkarken 14 dakika sahada kaldığı maçta Perşembespor bu maçı 1-0 kazanmıştı. Baran Kaymak ikinci maçında ise yine oyuna sonradan girerek 21 dakikada sahada kalmıştı.
SAMET KARADAĞ










