Ordu 1.Amatör Lig ekiplerinden Gülyalı Turnasuyuspor, geçen sezon Bölgesel Amatör Lig ekibi Ulubey Belediyespor’da forma giyen ve kariyerinde profesyonel ligde 5 maçta sahaya çıkan 2002 doğumlu forvet oyuncusu Erce Güngör’ü kadrosuna kattı.
2023-2024 sezonunda Ordu 1.Amatör Lig’de ilk hafta maçında hücum varyasyonları olarak kısır bir maç oynayan ancak son dakikalarda orta saha oyuncusu ve takım kaptanı Birkan Aydın ile bulduğu golle Doğaspor’u 1-0 yenmeyi başaran Gülyalı Turnasuyuspor, yeni hafta öncesinde hücum hattını güçlendirdi. Ulubey Belediyespor forması ile geçen sezon 1.Amatör Lig’e düşme üzüntüsü yaşayan ve yeni sezonda Beykozspor’a transfer olan Erce Güngör, çok fazla ara vermeden Ordu’ya geri döndü ve Gülyalı Turnasuyuspor ile anlaştı.
Kariyerinde Orduspor, Yılport Samsunspor ve 52 Orduspor Futbol Kulübü altyapılarından forma giydikten sonra ilk A takım deneyimini de 52 Orduspor Futbol Kulübü’nde yaşayan Ordulu isim daha sonra ise Üsküdar Futbol Yatırımları A.Ş., Kuruçeşme, Kuştepespor ve Ulubey Belediyespor formaları giymişti. Erce Güngör şu ana kadar ise TFF 3.Lig’de 5, Bölgesel Amatör Lig’de 25 ve Türkiye Kupası’nda 4 maça çıkmıştı.
Yeni sezonda Kuştepespor ile anlaşmasına rağmen lisansını çıkarmadan Ordu’ya geri dönen Erce Güngör’ün, Ordu 1.Amatör Lig ekibi Gülyalı Turnasuyuspor’un yeni gol umudu olması bekleniyor.
SAMET KARADAĞ










