Geçen sezon Ulubey Belediyespor’da final maçında golü atarak kupa getiren isim olan İdris Samet Kandiş, bu sezon transfer olduğu Çatalcaspor’da 12 maçta 1 gol attı.
Ordu Futbolu’nda son yıllarda adınan söz ettiren futbolcuların başında gelen ve Yeşilordu Futbol Kulübü’ndeki başarısından sonra Ulubey Belediyespor’da şampiyonluk sevinci yaşayan İdris Samet Kandiş, sezon başında Bölgesel Amatör Lig ekibi Çatalcaspor’a transfer olmuştu. Çatalcaspor, Bölgesel Amatör Lig 10.Grup’ta sezonu 13.sırada bitirirken İdris Samet Kandiş kariyer sezonunu oynadı.
Futbola memleketi Rize’de Çayeli Spor Kulübü’nde başladıktan sonra ara veren ve Covid-19 pandemi sürecinin ardından Ordu’da Yeşilordu Futbol Kulübü ile yeşil sahalara dönen İdris Samet Kandiş, 2.Amatör Lig ve 1.Amatör Lig’de başarılı maçlar çıkarmıştı. Kandiş, geçen sezon transfer olduğu Ulubey Belediyespor’da ise Süper Amatör Lig şampiyonluğu yaşadı.
Bu sezon Çatalcaspor’a transfer olan İdris Samet Kandiş 12 maça çıkarken Bölgesel Amatör Lig’deki ilk golünü ise Nisan ayında Edirne 1922 Futbol Spor Kulübü filelerine attı.
SAMET KARADAĞ









