SMS Efeler Ligi’nde mücadele eden Kuşgöz İzmir Vinç Akkuş Belediyespor, Ünye İlçe Kapalı Spor Salonu’nda konuk ettiği Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne 3-1 kaybetti.
2025-2026 sezonunda SMS Efeler Ligi’nde mücadele eden Kuşgöz İzmir Vinç Akkuş Belediyespor üçüncü sezonuna girdiği ligde yine alt sıralardan kurtulma mücadelesi veriyor. Lige kötü başlangıç yapan ancak son haftaların formda takımı olarak üst üste iki galibiyet alan Kuşgöz İzmir Vinç Akkuş Belediyespor, Ordu’da konuk ettiği Bursa Büyükşehir Belediyespor karşısında kaybetti ve galibiyet serisi iki maçla sona erdi.
Ünye İlçe Kapalı Spor Salonu’nda oynanan maçta rakibi karşısında 25-19’luk seti ile 1-0 öne geçen Kuşgöz İzmir Vinç Akkuş Belediyespor bu avantajını koruyamadı. Kuşgöz İzmir Vinç Akkuş Belediyespor, 22-25, 21-25 ve 14-25’lik mağlubiyetler sonrasında maçı 3-1 kaybetti. Kuşgöz İzmir Vinç Akkuş Belediyespor bu sezon iç sahada bir başka yenilgisini aldı.
Bursa Büyükşehir Belediyespor ise ligde şu ana kadar parkeye çıktığı maçlarda 5.galibiyetini alırken Ordu’dan mutlu ayrıldı.
SAMET KARADAĞ










