Ordu Süper Amatör Lig’in 18.haftasında farklı güç dengelerin maçında lig lideri Aybastıspor deplasmanda oynadığı maçta lig sonuncusu Dumlupınar’ı 8-1 yendi.
2025-2026 sezonunda Ordu Süper Amatör Lig’de haftanın kağıt üzerinde favorisinin net olduğu maçında Dumlupınar ile Aybastıspor karşı karşıya geldi. Bu sezon sadece 1 galibiyeti olan Dumlupınar ile henüz maç kaybetmeyen Aybastıspor arasında oynanan 90 dakikada 9 gol atıldı. Sezonun ilk yarısında rakibini evinde 6-0 yenen Aybastıspor, bu kez ise rakibini 8-1 yendi.
Fatsa Ek Saha’da oynanan maçta ilk yarıda golleri tecrübeli isimleriyle bulmaya başlayan Aybastıspor Oktay Taze ve Güven Biber ile 2-0 öne geçti. İlk yarının son golünü ise 45.dakikada Yavuz Selim Kasa attı. İkinci yarıda Abdullah Yurttaş’ın üst üste golleriyle maç 5-0 olurken Dumlupınar Kudret ile gol buldu. Son 5 dakikada ise Temel Geçtan (2) ve Kamil Yiğit’in golleri sonrasında karşılaşma 8-1 bitti.
Dumlupınar ligde 5 puanla son sırada kalmaya devam ederken, Aybastıspor ise 46 puanla liderliğini sürdürdü.
SAMET KARADAĞ










