Ulubey Belediyespor’da bu sezon 21 maçta 7 gol atan Mert Yıldırım, Play-Off maçı öncesinde Samet Karadağ’a konuşurken ”Genç oyuncularımız var onlara da bu durumları işte Play-Off’u, zorlu maçları, her türlü şeyleri, hepsini onlara söyledik ve anlattık. Herkes farkında her şeyin.” dedi.
2025-2026 sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de Play-Off potasında ligi bitiren ve Erzurum Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü ile karşılaşacak olan Ulubey Belediyespor’da takım kaptanlarından olan Mert Yıldırım’dan önemli açıklama geldi. Play-Off maçı öncesinde Spor52com ve Ordu Yorum Gazetesi’den Samet Karadağ’a konuşan Mert Yıldırım kritik açıklamalarda bulundu.
Tecrübeli futbolcu Mert Yıldırım yaptığı açıklamada ”Buraları iyi yerlere getirmek için geldik zaten buraya. Sezon başında çağırdıklarında bizi ‘Sen Ordulusun gel bize sahip çık’ dendi. Bende o şekilde geldim ve kendim de Ulubey’liyim zaten. Benim için de bu sezon kariyerim için fazla gol attığım sezon oldu. Ondan dolayı iyiyim, mutluyum. Yani bakacağız artık bundan sonra ne olacak.” dedi.
Ulubey Belediyespor’u 3.Lige çıkarmak istediklerini söyleyen Mert Yıldırım ayrıca ”Kendi aramızda da konuşuyoruz. Takım bunun farkında, aramızda çok fazla tecrübeli futbolcu var. Onlarla da konuşuyoruz sürekli hani genç oyuncularımız var onlara da bu durumları işte Play-Off’u, zorlu maçları, her türlü şeyleri, hepsini onlara söyledik ve anlattık. Herkes farkında her şeyin. Şu anda da konuştuk, Cumartesi günü bitmeyecek. Ondan dolayı o rahatlığımız, o kendimize güvenimiz var. İnşallah tur atlarız ve Ulubey Belediyespor’u 3.Lige çıkartırız” ifadelerini kullandı.
SAMET KARADAĞ









