Kurban Bayramı için Nijerya’ya giden Ordulu hayrat yardım gönüllüsü Olgun Öztürk, minik çocuklarla birlikte Orduspor tezahüratı yaptı ve paylaştığı video gündem oldu.
“Kurban Beraber Olsun” sloganıyla Gazze başta olmak üzere 30’u aşkın ülkede kurban faaliyetlerini sürdüren Hayrat İnsanı Yardım Derneği bu sene de Afrika’ya gitti. Hayrat İnsanı Yardım Derneği Kocaeli temsilcisi olan Ordulu Olgun Öztürk, Nijerya’da ise minik çocuklarla Orduspor tezahüratı yaptı.
Nijerya’ya giden Olgun Öztürk, hisse karşılığı kurban eti dağıtım konusunda önemli bir görev üstlenirken Nijeryalı minik çocuklar ile yaptığı video ise bir anda sosyal medyada gündem oldu. Olgun Öztürk, Nijeryalı minik çocuklarla Orduspor tezahüratı yaparken bu anları videoya aldı ve bu paylaşım özel anlardan bir tanesi oldu.
Hayrat İnsanı Yardım Derneği Kocaeli temsilcisi olan Ordulu Olgun Öztürk, Nijerya’da çektiği video ile dikkat çekmeyi başardı.
SAMET KARADAĞ









