Antalya Barosu’nun 100. kuruluş yıl dönümü sebebiyle Antalya’da düzenlenen 18. Atatürk Kupası Futbol Turnuvası’na katılan Ordu Barosu Futbol Kulübü, rakiplerini geçerek son dört takım arasına adını yazdırdı.
11-18 Nisan 2026 tarihleri arasında düzenlen 18. Atatürk Kupası ve Avukat Spor Oyunları içerisinde yer alan Futbol Turnuvası’na Antalya Barosu, Adalya FT, Adana Barosu Adonis, Aksaray Barosu, İzmir Barosu Alsancak, Anka Futbol Takımı, Ankara Barosu, Antalya Barosu, Batman Barosu, Bursa Barosu Berussa, Bingöl Barosu, Elazığ Barosu, Erzincan Barosu, Hatay Barosu, İzmir Barosu İBFT 93, İstanbul Barosu İstanbulls, Kocaeli Barosu, Kütahya Barosu, Malatya Barosu, Muğla Barosu, Muş Barosu, Antalya Barosu Olympos, Ordu Barosu, Sakarya Barosu, Şanlıurfa Barosu, Bursa Barosu Uludağ ve Van Barosu katıldı. Turnuvada son dörde ise Ordu Barosu, Alsancak, Adalya FT ve Van Barosu kaldı.
Ordu’dan Antalya’ya giden ve bu sezon da önemli bir turnuvada da yerini alan Ordu Barosu, ilk maçında Aksaray Barosu’nu 3-1 yenmişti. Daha sonra Hatay Barosu’na kaybeden Ordu Barosu Futbol Kulübü, Şanlıurfa Barosu’nu 2-1 yenerek Çeyrek Finale yükselmişti. Çeyrek Final’de ise Kocaeli Barosu’nu Yusuf (2) ve Akif’in golleriyle 3-1 yenen Ordu Barosu Futbol Kulübü yarı finale yükseldi.
Ordu Barosu Futbol Kulübü, yarı final mücadelesinde Van Barosu ile bugün karşı karşıya gelecek.
SAMET KARADAĞ









