Orduspor 11 Maçta 93 Gol Attı !

Ordu 2.Amatör Lig’de şampiyon olan ve şampiyonluk kupasını alan Orduspor, ligde oynadığı 11 karşılaşmada rakip filelere 93 gol atarak maç başı 8.1 gibi inanılmaz bir istatistik yakaladı.
2022-2023 sezonunda Ordu 2.Amatör Lig’de mücadele eden Orduspor için sezon şampiyonlukla noktalandı. Deprem Bölgesinden getirdiği teknik ekip ve oyuncularla birlikte ligin üzerinde bir kadro kuran Orduspor, oynadığı ve farklı kazandığı maçlarla bunu kanıtladı.
Sezonu 3-0’lık İdmanyurduspor galibiyeti ile açan ve 16-0’lık Fevzi Çakmak Gençlerbirliği maçı ile noktalayan Orduspor, 12 maçlık fikstürün 11 maçında 90 gol attı. Orduspor’un 1-0 önde götürdüğü ancak yarıda kalan Gülyalı Bozkurtspor maçı henüz sonuçlanmadı ve Orduspor 11 maçta attığı 93 golle ligde maç başı 8.1 gol atmış oldu.
Orduspor, ligde oynadığı rakipler arasında İdmanyurduspor’a 6, İstanbul Boğazıspor’a 21, Gülyalı Bozkurspor’a bir maçta 11, Fatsaspor’a 20 ve Fevzi Çakmak Gençlerbirliği’ne 24 gol attı.
SAMET KARADAĞ