Nesine 3.Lig’de çıkış arayan Orduspor 1967 A.Ş., ligin 8.haftasında az sayıda taraftarı önünde Tch Group Zonguldak Spor Futbol Kulübü A.Ş.’ye 3-0 kaybetti.
Orduspor 1967 A.Ş. ile Tch Group Zonguldak Spor Futbol Kulübü A.Ş. arasında Ordu’da oynanan 3.Lig 8.hafta maçına taraftarlar ilgi göstermedi. Cahit Erçevik ile ilk galibiyetini iki hafta önce seyircisiz maçta alan Orduspor 1967 A.Ş., eski teknik direktörü Tch Group Zonguldak Spor Futbol Kulübü A.Ş.’ye karşı ise ağır bir mağlubiyet aldı.
Yeni Ordu Stadyumu’nda oynanan maçta 31.dakikada Serhat Baştan Tch Group Zonguldak Spor Futbol Kulübü A.Ş.’yi 1-0 öne geçirken, 39.dakika ise bir dönem Orduspor 1967 A.Ş. forması giyen Mohammed Leyis Alzin skoru 2-0 yaptı. İlk yarı 2-0 biterken oyuna ikinci yarıda giren Ali Kemal Başaran 67’de takımını 10 kişi bıraktı. Tch Group Zonguldak Spor Futbol Kulübü A.Ş.’de 86.dakikada ise Özcan Yaşar maçın sonucunu belirledi.
Orduspor 1967 A.Ş. ligde 6 puanda kalırken, Tch Group Zonguldak Spor Futbol Kulübü A.Ş. ise puanını 13 yaptı.
SAMET KARADAĞ










