Orduspor 1967 A.Ş.’nin 52 Orduspor Futbol Kulübü’nden transfer ettiği Yunus Emre Köse’nin 3 aylık bahis soruşturma cezası biterken, 52 Orduspor Futbol Kulübü maçında forma giyebilecek.
52 Orduspor Futbol Kulübü ile yollarını ayıran ve üç aylık cezası Şubat ayında sona erecek olan stoper Yunus Emre Köse, Orduspor 1967 A.Ş.ile sözleşme imzalarken yeni takımı ile ilk maçını eski takımına karşı oynayacak. 52 Orduspor Futbol Kulübü’nde yedek kalan ve devre arasında takımla yollarını ayıran Yunus Emre Köse, Orduspor 1967 A.Ş.’ye transfer olduktan sonra cezası nedeniyle forma giyememişti.
Futbola Trabzon Telekomspor’da başladıktan sonra 2016-2017 sezonunun devre arasında Trabzonspor’un altyapısına transfer olan Yunus Emre Köse, Bordo-Mavili ekipte altyapılarda birçok maça çıkmıştı. Köse, A takım seviyesine ise bir sezon kiralık olmak üzere 2.5 sezon 52 Orduspor Futbol Kulübü forması giymişti. 52 Orduspor Futbol Kulübü’nün planlamasında yer almayan ve takımla yollarını ayıran 2004 doğumlu stoper Yunus Emre Köse, 3.Lig’de 16 maçta forma giyerken Ziraat Türkiye Kupası’nda 6 kez sahaya çıkmıştı.
Yunus Emre Köse hafta sonu şans bulması halinde Orduspor 1967 A.Ş. forması ile ilk maçını 52 Orduspor Futbol Kulübü karşısında oynayacak.
SAMET KARADAĞ










