Haziran 8, 2023

Orduspor Maçı Cumartesi Günü Saat 16:00’da !

Ordu 2.Amatör Lig’de bu sezon kendisine yer edinmesine karşın şu ana kadar teknik direktör ve hatta futbolcu konusunu çözemeyen Orduspor’un ilk haftada oynaması gereken Ordu İdmanyurdu karşılaşmasının tarihi 25 Mart Cumartesi saat 16:00 olarak belirlendi.

Kulüp tarihinde son olarak Ordu 1.Amatör Lig’de şampiyonluk yaşamasına karşın takibindeki sezon için Ordu 2.Amatör Lig’e düşürüldüğü açıklanan ve yıllardır liglerde mücadele etmeyen Orduspor için uzun süren çalışmalar sürerken, yolun sonu adeta geldi. Hafta sonunda başlayacak olan 2.Amatör Lig’e katılım sağlayan Orduspor’un ilk hafta oynaması gereken Ordu İdmanyurdu maçına çıkıp çıkmayacağı ise şu an merak ediliyor.

Ordu Valisi Tuncay Sonel şu ana kadar yaptığı açıklamalarla birçok futbolcu ile görüştüklerini ve avukatlar aracılığıla 25 isimle bir araya geldiklerini, 180 Milyon TL olan borcun 8.6 Milyona kadar düşürdüklerini söylemişti ancak Türkiye Futbol Federasyonu’nda Orduspor’un lige katılması noktasında sorunlar ortaya çıktığı öğrenilmişi. Orduspor’da şu ana kadar herhangi bir transfer açıklaması yapılmazken, kayyumda olan takımın hem başkanı hem de teknik direktörü de bulunmuyor.

Orduspor’un 2.Amatör Lig’de yıllar sonra sahaya çıkıp çıkmayacağı Cuma gününe kadar netlik kazanacak ancak TFF’de sorunun çözülmesi durumunda da ilk hafta sahaya çıkmasının beklenmediği öğrenildi. Oynanıp oynanmayacağı merak edilen Orduspor-Ordu İdmanyurdu karşılaşması ise 25 Mart Cumartesi günü saat 16:00 olarak belirlendi.

SAMET KARADAĞ

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Bu haberi spor52.com\'dan izin almadan paylaşamazınız!