52 Orduspor Futbol Kulübü’nün sözleşmesini fesih ettiği 2006 doğumlu forvet Rıdvan Tekkeşin, amatör sözleşme ile 2.Lig ekibi Gmg Kastamonuspor’a imza attı.
1.5 sezondur 52 Orduspor Futbol Kulübü’nde forma giyen ve özellikle bahis cezalarının fazla olduğu 52 Orduspor Futbol Kulübü’nde o dönem forma sayısı artan Rıdvan Tekkeşin, sezonun devre arasının gelmesiyle birlikte takımdan ayrılmıştı. Genç golcü Rıdvan, 2.Lig ekibi Gmg Kastamonuspor ile anlaştı.
Futbola Ormanspor’da başlayan ve Kuşadası Küçükada Spor’da kısa bir süre forma giydikten sonra Altınordu altyapısına transfer olan Rıdvan Tekkeşin, İzmir ekibin profesyonel sözleşme elde edemedi. Altyapısı ile ünlü İzmir ekibi Altınordu ile altyaş kategorilerinden sayısız maça çıkan Rıdvan Tekkeşin, 52 Orduspor Futbol Kulübü ile 4 yıllık sözleşme imzalamıştı.
52 Orduspor Futbol Kulübü kariyeri 1.5 sezon süren genç forvet Rıdvan, 13 maçta gol atamamıştı.
SAMET KARADAĞ










