Süper Lig’de haftanın hakemleri açıklanırken Ordu Bölgesi hakemi olan Samet Çavuş, Hesapcom Antalyaspor ile Samsunspor müsabakasında görev alacak.
Kariyerinde ilk olarak 8 Aralık 2011’de Süper Lig’de yardımcı hakem olarak görev alan ve uzun süredir üst liglerdeki maçlarda görev alan Ordulu yardımcı hakem Samet Çavuş, Süper Lig’de bu hafta Hesapcom Antalyaspor ile Samsunspor maçı için görevlendirildi. Zaman zaman Ordu’da yerel ligde görev alan Samet Çavuş, son olarak ise geçen hafta oynanan İkas Eyüpspor ile Rams Başakşehir Futbol Kulübü maçında AVAR hakemi olarak görev almıştı.
Süper Lig’de bu sezon görev aldığı maçlarda dikkat çeken ve son olarak 25 Ocak tarihinde Çaykur Rizespor ile Corendon Alanyaspor arasındaki maçta yardımcı hakem olarak görev alan Samet Çavuş, yine bir Antalya ekibi ile Karadeniz ekibinin mücadelesinde görev alacak.
Hesapcom Antalyaspor ile Samsunspor maçında Adnan Deniz Kayatepe düdük çalacak ve yardımcıklarını Anıl Usta, Samet Çavuş ve İlker Yasin Avcı yapacak.
SAMET KARADAĞ










