Samsunspor altyapısında kaptanlık yapan genç futbolcu Taha Yiğit Odabaş takımdan ayrılırken, Profesyonelliğe Geçiş Ligi ekiplerinden Tekkeköyspor’a transfer oldu.
2026-2027 sezonu öncesinde Samsunspor altyapısından ayrılık kararı alan 2007 doğumlu Taha Yasin Odabaş, kısa bir süre Fatsa Belediyespor ile antrenmanlara çıkmıştı. Genç sol bek Taha Yasin Odabaş, 3.Lig ekibi Fatsa Belediyespor ile anlaşamazken,Profesyonelliğe Geçiş Ligi ekiplerinden Tekkeköyspor’a transfer oldu.
Futbola Atakum Belediyespor’da başlayan genç futbolcu Taha Yiğit Odabaş, 2021 yılında ise Samsunspor altyapısına transfer olmuştu. Samsunspor altyapısında kaptanlık pazubandını da koluna takan Odabaş, U15 Akademi’de 12, U16 Akademi’de 15, U17 Akademi’de 10 ve PAF Ligi’nde 32 maça çıktı.
Kariyerinde bir kez U15 Milli Takım formasını da giyen Taha Yasin Odabaş, Profesyonelliğe Geçiş Ligi’nde Tekkeköyspor forması giyecek.

Yorumlar kapalı.