52 Orduspor Futbol Kulübü forması ile geçen sezon Play-Off heyecanı yaşayan Ufuk Özcan, bu sezon transfer olduğu Ayvalıkgücü Belediyespor forması ile eski takımına karşı finalde rakip olacak.
52 Orduspor Futbol Kulübü’nün yeni sezonda kadroda yer vermediği isimlerden olan 1995 doğumlu orta saha Ufuk Özcan, sezon başında Ayvalıkgücü Belediyespor’a transfer olmuştu. Farklı grupta yer alan Ayvalıkgücü Belediyespor formasıyla bu sezon sahaya çıktığı 27 maçta 4 gol atıp 7 asist yaparken eski takımı 52 Orduspor Futbol Kulübü’ne karşı sezonun son maçına çıkacak.
Kariyerinde iki farklı dönemde Ordu’da Orduspor 1967 A.Ş.’de forma giyen ve Cahit Erçevik ile çalışan Ufuk Özcan, iki sezonda Ordu ekibi Orduspor 1967 A.Ş.’nin formasını 49 kez giymişti. Profesyonel liglerde Çatalcaspor, Alanya 1221 Futbol Spor Kulübü ve Arnavutköy Belediyesi Futbol SK formaları da giyen Ufuk Özcan, geride kalan sezonda ise 52 Orduspor Futbol Kulübü forması giymişti. Ufuk Özcan, geçen sene 52 Orduspor Futbol Kulübü’nde lig ve kupada 29 maça çıkarken 2 gol atmaya başarmıştı.
Ufuk Özcan geçen sezon 52 Orduspor Futbol Kulübü’nde hedeflediği şampiyonluğa ulaşamazken, bu sezon ise Ayvalıkgücü Belediyespor’da finale çıkarak şampiyon maçında 52 Orduspor Futbol Kulübü’ne rakip oldu.
SAMET KARADAĞ








