Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Ulubey Belediyespor, ligin 7.haftasında oynadığı Sivas Gücü Belediye Spor Kulübü maçından sonra para cezası aldı.
2025-2026 sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden ve geçtiğimiz haftayı bay geçen Ulubey Belediyespor, geçtiğimiz hafta öncesinde oynadığı maçta Sivas Gücü Belediye Spor Kulübü maçından 1-0 mağlup ayrılmıştı. Bölgesel Amatör Lig ekibi Ulubey Belediyespor’da altı futbolcu bu maçta sarı kart görürken, bu konudan ötürü takıma para cezası geldi.
Amatör Futbol Disiplin Kurulu, Ulubey Belediyespor’a takım halinde sportmenliğe aykırı davranışta bulunmaktan Futbol Disiplin Talimatının 40/1-a ve 35/3 maddelerinin takdiren uygulanması yoluyla her bir sarı kart için 1000 TL ve her bir kırmızı kart için 2000 TL olmak üzere toplam 6000 TL para cezası verilmesi kararı verdi.
Ulubey Belediyespor’da Sivas Gücü Belediye Spor Kulübü karşılaşmasında sarı kart gören isimler Koray Koçaslan, Muhammet Emir Gül, Asımcan Çaykıran, Yağız Berkay Hazar, Mert Yıldırım ve İsmail Avcı olmuştu.
SAMET KARADAĞ










