Ulubey Belediyespor’un devre arası transferlerinden bir tanesi olan Buğra Civek, Yeniyolspor maçında attığı golle birlikte yeni takımında ilk golünü attı.
Ordu’yu Ünye 1957 Spor ile birlikte Bölgesel Amatör Lig’de temsil eden Ulubey Belediyespor, sezonun devre arasındaki transfer sürecinde hücum hattını Buğra Civek ile güçlendirmişti. Ordu’da daha önce 3.Lig’de Fatsa Belediyespor forması giyen Buğra Civek, Ulubey Belediyespor’a transferinde ise üçüncü maçta golünü attı.
Fatsa Belediyespor formasıyla ilk maçını Ünye İlçe Stadyumu’nda Ünye 1957 Spor karşısında çıkan Buğra Civek bu maçta 90 dakika sahada kalmıştı. Buğra Civek, 60 dakika oynanan ve tatil edilen maçta penaltıdan gol atmasına rağmen bu maçın henüz tescil edilmemesinden dolayı golü resmiyet kazanmamıştı.
Ulubey Belediyespor geçen hafta Yeniyolspor’u 2-0 yenerken ilk golü atan Buğra Civek, Bölgesel Amatör Lig’de kariyerinin gol sayısını ise 21’e çıkardı.
SAMET KARADAĞ










