- 8 Kasım 2025
- No Comment
- 142
Ünye 1957 Spor İçin Bay Haftası
Bölgesel Amatör Lige bu sezon iyi başlayamayan ve ligde ilk beş maçta üç mağlubiyet alan Ünye 1957 Spor, bu hafta…
Bölgesel Amatör Lige bu sezon iyi başlayamayan ve ligde ilk beş maçta üç mağlubiyet alan Ünye 1957 Spor, bu hafta oynanacak olan altıncı haftanın bay geçen takımı olacak.
2025-2026 sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de Ünye 1957 Spor ile birlikte mücadele eden Ulubey Belediyespor bu hafta altıncı hafta maçını oynayacak ancak kötü gidişatını hafta içi mesaisinde de sonlandıramayan Ünye 1957 Spor bu haftayı bay geçecek. Ünye 1957 Spor geçtiğimiz hafta içinde oynanan maçta Maçka Belediye Spor Kulübü mücadelesinden 4-1 mağlup olarak ayrılırken, bu süreçte Ordu’ya farklı mağlubiyetle dönmüştü.
Ünye 1957 Spor sezona Volkan Bozkurt gözetiminde başlamış ve 4 haftada 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet almıştı. Ünye 1957 Spor’da daha sonra teknik direktör değişikliğine gidilmiş ve takımın başına İbrahim Yıldırım getirilmişti. Ünye 1957 Spor yıllar sonra takıma teknik direktör olarak geri dönen İbrahim Yıldırım gözetiminde çıktığı ilk maçta ise sahadan 4-1 gibi farklı bir mağlubiyetle ayrılmıştı.
Ligde 5 maçta 4 puan toplayarak 12.sırada yer alan Ünye 1957 Spor, 7.haftada 16 Kasım’da deplasmanda Erzurum Büyükşehir Belediye Spor Kulübü ile karşı karşıya gelecek.
SAMET KARADAĞ