Spor Toto Bölgesel Amatör Lig ekibi Ünye 1957 Spor, uzun sürendir sürdürdüğü lig öncesi hazırlıklarına devam ediyor.
Geçtiğimiz sezon unutmak istediği bir performans sergilediği Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’de bu sezon ligin başlaması halinde şampiyon olmak isteyen Ünye 1957 Spor’da, yeni sezon hazırlıkları devam ediyor.
Teknik Direktör Aydın Yavuz, gözetiminde Antalya kampının ardından hazırlıklarına Ordu’nun Ünye İlçesi’nde devam eden Yeşil-Beyazlı ekipte yüzler gülüyor. Kulüp Başkanı Mehmet Ali Durak ile sürekli iletişim halinde ola Yavuz’un tek hedefinin 3.Lig’e çıkmak olduğu öğrenildi.
Ünye 1957 Spor sezon öncesi hazırlık kapsamındaÜnye’de oynadığı hazırlık karşılaşmalarında Niksar Belediyespor’u 2-0, Görelespor’u ise 2-1 mağlup etmişti. Yeşil Beyazlılar, Antalya kampında ise Aliağa Futbol Kulübü ile 1-1, Tonya Doğanspor ile de 2-2 berabere kalırken, Silopispor’a ise 1-0’lık skorla kaybetmişti
SAMET KARADAĞ










