Voleybol Kadınlar 2.Lig ekiplerinden Ünye Gücü FK, erteleme maçında deplasmanda Çorum Voleybol karşısında 2-0 geriye düşmesine rağmen parkeden 3-2 galip ayrıldı.
Ligin 8.haftasında 13 Aralık’ta oynanması gereken ancak Covid-19 pandemisi nedeniyle ertelenen Çorum Voleybol-Ünye Gücü FK karşılaşması 23 Aralık’ta oynandı. Erteleme maçı nefesleri keserken, tam 5 setin oynandığı maçın ardından kazanan taraf Ordu temsilcisi Ünye Gücü FK oldu.
Çorum Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk setini ev sahibi ekip Çorum Voleybol 25-21 kazandı. İlk seti kazanarak özgüveni yükselen Çorum temsilcisi ikinci seti de 25-22 kazanmayı başardı ve setlerde durumu bir anda 2-0 yaptı. Ordu temsilcisi Ünye Gücü FK ise maçın üçüncü setinde bir anda vites arttırdı.
15-25 kazanarak maçta skoru 2-1’e getiren Ordu temsilcisi, bir sonraki seti de 16-25 kazanarak maçı ti-break’e taşımayı başardı. Ünye Gücü FK, son sette rakibine geçit vermedi ve seti 11-15 kazanarak maçı da 3-2 kazanmayı başardı.
SAMET KARADAĞ










