Amatör liglerin pandemiye takıldığı 2020-2021 sezonunda birçok takım bireysel olarak çalışırken, Ünye’de ise ücretsiz futbol kursu sürüyor.
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun Ordu’ya ziyaretinin ardından Ordu’da birçok spor faaliyeti canlanırken, Ordu’nun Ünye ilçesi’nde ise ücretsiz şekilde futbol kursu sürüyor. Ünye’de Cevizdere Spor Tesisleri’nde başlayan kurs tüm hızıyla devam ediyor.
Ordu 1.Amatör Lig ekibi Ünye Gençlerbirliği’nin altyapısında yakaladığı başarılar ve yetiştirdiği futbolcularla adından söz ettiren Osman Çakın ve ekibi, futbolculara kurs vermeye devam ettiğini açıkladı. Ünye’de yapılan futbol kursu ise Ünye Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından organize ediliyor.
SAMET KARADAĞ










