3. Lig Kulüpler Birliği Derneği, TFF Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu’nu makamında ziyaret ederken 52 Orduspor Futbol Kulübü Başkanı Şükrü Bodur da ziyarette yer alan isim oldu.
Bahis soruşturması kapsamında Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu’nun TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig’in iki hafta kaydırılması kararı doğrultusunda karar alırken bu kararın ardından ziyaret gecikmedi. Türkiye 3. Lig Kulüpler Birliği Derneği (3. Lig Kulüpler Birliği) Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Osman Altınkaya ve yönetim kurulu üyeleri ile Trabzonspor A.Ş. Asbaşkanı Zeyyat Kafkas, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu’nu makamında ziyaret etti.
Riva Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde gerçekleşen görüşmede TFF Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi, FIFA ve UEFA İlişkileri, Dış İlişkiler ve Sağlık İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. H. Zehra Neşe Kavak ile TFF 2. ve 3. Lig Kulüplerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Murat Şahin de yer aldı.
Ordu’yu 3.Lig’de temsil eden 52 Orduspor Futbol Kulübü, Orduspor 1967 A.Ş. ve Fatsa Belediyespor’dan sadece 52 Orduspor Futbol Kulübü başkanı Şükrü Bodur ziyarette yer aldı.
SAMET KARADAĞ










