- Nisan 23, 2019
- No Comment
- 21
52 Orduspor Veteranlar Dertli !
TMVFL Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi Orta Karadeniz Bölgesi Grubu’nu şampiyon olarak tamamlayan 52 Orduspor Veteranlar, maddi imkansızlıktan dolayı…
TMVFL Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi Orta Karadeniz Bölgesi Grubu’nu şampiyon olarak tamamlayan 52 Orduspor Veteranlar, maddi imkansızlıktan dolayı 27 Nisan-4 Mayıs tarihleri arasında Antalya’da yapılacak Türkiye Şampiyonasına katılamıyor.
Orta Karadeniz Bölgesi Grubu’nu çok iyi mücadele ederek şampiyon olarak tamamlayan 52 Orduspor Veteranlar, Türkiye Şampiyonasına katılabilmek için Ordu Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Altınordu Belediyesi ya da iş adamlarından destek bekliyor.
“Destek olmazsa gidemeyiz”
Antrenör Zafer Öztürk, şampiyon olmalarına karşın turnuvaya katılamama durumuyla karşı karşıya kaldıklarını belirterek; “TMVF 52 Orduspor futbol takımı olarak zor şartlarda lige katıldık. Takımımızın tüm oyuncuları Ordu futboluna damga vurmuş şöhretli isimler. Gittiğimiz deplasmanlara Orduspor ismi ve renklerinden iyi şekilde karşılandık, ağırlandık. Ama kendi şehrimizde ilimizde aynı itibarı göremedik. Tek forma ile kışın zorlu şartlarında sahaya çıktık, o zor şartlara rağmen Karadeniz şampiyonu olduk. Şimdi Antalya’da Türkiye Şampiyonası yapılacak. Nasıl gideceğimizi düşünür olduk. Belediye veya Valiliğimizin desteği olmazsa Türkiye Şampiyonasına gitme şansımız yok. Sponsor bulmak için herkes belli iş adamlarına gidiyorlar. Herkes ekonomik olarak kendi derdine düşmüş durumda” dedi.
“Şampiyonluk da gidiyor”
İmkanların el vermediğinden dolayı katılım gösteremeyeceklerini savunan Öztürk; “27 Nisan-4 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına maddi sıkıntılardan dolayı katılamamanın üzüntüsü yaşıyorum. Şampiyonaya katılamadığımız zaman bizim Karadeniz Şampiyonluğunun da Samsun takımına verileceği yetkililer tarafından söylendi. Gönül ister gitmek ama imkanlar el vermiyor. Şampiyonanın da favori takımlarındanız oradan Türkiye Şampiyonu olarak da dönebiliriz. İş adamı, belediye, vali destek olurlarsa Ordu’yu en iyi şekilde temsil ederiz. Yoksa çok üzülerek turnuvaya katılamayacağımızı buradan bildirmek durumunda kalıyorum” ifadelerini kullandı.
52 Orduspor Veteranlar, TMVFL Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi Orta Karadeniz Bölgesi Grubu’nda oynadığı 10 müsabakada aldığı 7 galibiyet 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet sonucunda topladığı 23 puanla şampiyon olmuştu.
Ordu temsilcisi, 27 Nisan’da başlayacak olan Türkiye Şampiyonası öncesinde maddi destek bulamazsa, hem şampiyonluktan olacak hem de turnuvaya katılamayacak.
Ordu Hayat/Tevfik Kul (Özel Haber)