Haziran 4, 2023

Misli.com 3.Lig’de mücadele eden Fatsa Belediyespor’da iki hafta önce sakatlanan Fatih Arat’ın, 14.haftada 1877 Alemdağ ile oynanacak maça yetiştirilmeye çalışıldığı öğrenildi.

Geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda da Fatsa Belediyespor’un gol ayağı olan Fatih Arat, iki haftadır formaya uzak kaldı. Tecrübeli golcü iki hafta önce burnunda kırık sıkıntısı çekerken, Fatsa Belediyespor’un ligde oynadığı Manisaspor ve Bucaspor 1928 maçlarında forma giymemişti.

Fatih Arat, Fatsa Belediyespor forması ile bu sezon ligde 11 ve Türkiye Kupası’nda 1 maça çıkarken, sakatlığından dolayı ise iki maçı kaçırmıştı. Arat, Sarı-Lacivertli forma ile sadece 1 gol sevinci yaşayabildi. Bir dönem 52 Orduspor Futbol Kulübü forması da giyen 31 yaşındaki oyuncu, geçen sezon ise Fatsa Belediyespor’da 25 maçta 6 gol atmıştı.

Kariyerinde 1.Lig’de 1 maça çıkan Fatih Arat, 2.Lig’de çıktığı 62 maçta 25 ve 3.Lig’de çıktığı 221 maçta 49 kez fileleri havalandırmayı başarmıştı.

Samet Karadağ

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Bu haberi spor52.com\'dan izin almadan paylaşamazınız!