Fatsa Belediyespor’un hem kaptanı hem de ileri uçtaki gol beklentisi en yüksek ismi olan Murat Can Bölükbaşı şu ana kadar 17 maçta 6 gol atarken sezonun ikinci yarısında şu ana kadar sadece 1 attı.
3.Lig ekiplerinden Fatsa Belediyespor’da özellikle Sebat Gençlik Spor maçında frikikten attığı gol sayılmayan ve o maçta gündemdeki oyunculardan bir tanesi olan kaptan Murat Can Bölükbaşı, sezonun ikinci yarısında daha kısır bir dönemden geçiyor. Sezonun ilk yarısında 10 maçta 5 gol attıktan sonra bahis soruşturmasından dolayı ceza alan Murat Can Bölükbaşı, ikinci yarıda formasına kavuştuktan sonra ise sadece 1 gol attı.
Fatsa Belediyespor’da en uçtaki isim olmasına rağmen maç içerisinde zaman zaman orta sahaya gelerek arkadaşlarına alan alan Murat Can Bölükbaşı, takımın bu sezon ikinci yarıda oynadığı maçlarda attığı 6 golün sadece 1 tanesini kaydedebildi. Murat Can Bölükbaşı son golünü ligin 20.haftasında oynanan Artvin Hopaspor maçında attı.
1993 doğumlu tecrübeli forvet Murat Can Bölükbaşı, Fatsa Belediyespor forması ile şu ana kadar 6 gol atarken bu gollerden 3 tanesini penaltıdan attı.
SAMET KARADAĞ










