Ordulu Milli sporcular Yusuf Fehmi Genç, Berna Tut, Fikriye Hülür ve Nisa Nur Yayla, Ordu Gençlik Spor İl Müdürü Hakan Yüksel ile birlikte Ordu Valisi Muammer Erol’u makamında ziyaret etti.
Türkiye Milli Takımı’nda farklı branşlarda mücadele eden Ordulu sporcular Ordu Valisi Muammer Erol’u ziyaret etti. Geçtiğimiz haftalarda Milli Takım kafilesi ile katıldıkları turnuvalarda madalya alan Yusuf Fehmi Genç, Berna Tut, Fikriye Hülür ve Nisa Nur Yayla, memleketleri Ordu’da Muammer Erol’u ziyaret etti. Ziyarette Ordu Gençlik Spor il Müdürü Hakan Yüksel de yer aldı.
Milli Halterci Yusuf Fehmi Genç, Milli Wushu sporcusu Berna Tut, İşitme Engelliler Voleybol Milli Takımı Oyuncuları Fikriye Hülür ve Nisa Nur Yayla Ordu’nun Altınordu İlçesi’nde yer alan Ordu Valiliği yerleşkesine birlikte giderek Ordu Valisi Muammer Erol’u makamında ziyaret etti ve Vali Erol ile bir araya geldi.
Ordu Valisi Muammer Erol, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel ile birlikte Milli sporcuları kabul ederek, başarılarından dolayı tebrik etti.
SAMET KARADAĞ










