Bölgesel Amatör Lig’de bu sezon kulüp tarihinde ilk kez mücadele edecek olan Perşembespor’da Turgut Kır dönemi başlamadan sona erdi.
Geçen sezon Ordu 1.Amatör Lig’de şampiyon olan Perşembespor’da yeni sezon öncesinde göreve Turgut Kır getirilirken takım Kır ve ekibi ile yeni sezona hazırlanıyordu. Perşembespor’da yeni sezon öncesinde ise Turgut Kır yaptığı açıklamada takımdan ayrıldığını belirtti.
Perşembespor’da 74 yıllık süreçte ilk kez Bölgesel Amatör Lig’de yer alan takımda yeni sezonda anlaşılan Turgut Kır yaptığı açıklamada görevi bıraktığını açıkladı. Kır: “Gördüğümüz lüzum üzerine Perşembespor’daki görevimizden ayrılmış bulunmaktayız. Bundan sonraki süreçte Perşembespor’a başarılar dileriz” açıklamasını yaptı.
Turgut Kır ile birlikte Perşembespor’da Kır’ın ekibi Mahmut Nambaş ve Orçun Arslan’ın da rakımdan ayrıldığı öğrenildi.
SAMET KARADAĞ










