- 16 Kasım 2019
- No Comment
- 193
“Şehirde Eski-Yeni Orduspor Karışıklığı Var”
TFF 3.Lig 1.Grup’ta düşme potasının hemen üzerinde yer alan Yeni Orduspor’da Cİ Group Buca müsabakası hazırlıkları tamamlandı. Mor Beyaz Siyahlı…
TFF 3.Lig 1.Grup’ta düşme potasının hemen üzerinde yer alan Yeni Orduspor’da Cİ Group Buca müsabakası hazırlıkları tamamlandı. Mor Beyaz Siyahlı ekip, İzmir deplasmanında kazanarak kötü gidişe dur demek istiyor.
Bu sezon bir türlü istediği sonuçları alamayan ve rakip filelere sadece 3 gol atabilen Yeni Orduspor, artık hem gol atmak hem de kazanmak istiyor.
Mor Beyaz Siyahlı ekibin, Cİ Group Buca karşılaşmasına şu ilk 11 ile çıkması planlanıyor: Cantuğ Temel, Yasin Öztop, Göksu Mutlu, Adem Doğan, Cevatcan Ekinci, Burak Özsoy, Tevfik Doğukan Pala, Hamit Yıldırım, Ömer İnan, Kemal Cingirt, Mert Efe Çölbeyi.
Ordu temsilcisinde sarı kart cezalısı Gökhan Açıkgöz ise Buca deplasmanına götürülmedi.
Teknik Direktör Telat Özden kritik bir süreçten geçtiklerini belirterek, Buca deplasmanına iyi hazırlandıklarını ve 3 puanla Ordu’ya dönmek istediklerini dile getirdi.
“Elimizden geleni yapıyoruz”
Yeni Orduspor’un başarılı oyuncusu Tevfik Doğukan Pala, hem gol atamadıklarını hem de yemediklerini hatırlatarak; “Yeni Orduspor’un nasıl kurulduğunu, nasıl sezona başlayıp buralara kadar geldiğini artık herkes biliyor. Elimizden geleni yapıyoruz. Gol de yemiyoruz. Bu çok güzel bir şey. Atamıyoruz. Bir sıkıntımız o var. Zaten atsak şuan konum olarak aşağılarda olmayız. Şehirde Eski-Yeni Orduspor karışıklığı var. Böyle bir şey olmaması lazım. profesyonelde bir tane takım var. Gelip hepsinin burayı desteklemesi lazım. Desteklemiyorlarsa da tribüne gelip köstek olmasınlar. Çünkü biz burada ne şartlarda oynadığımızı biliyoruz. Para da almıyoruz. Buna rağmen biz yine elimizden gelen mücadeleyi veriyoruz. Hepimiz gol atmak istiyoruz ama bir şekilde olmuyor” dedi.
“3 puanı alacağız”
Buca deplasmanından istedikleri sonuçla dönmek istediklerini aktaran Pala, “Buca deplasmanında gideceğiz. Bir orada yine elimizden gelen gayreti göstereceğiz. İnşallah b hafta uzun zamandan sonra 3 puanla tanışırız. Bizde gole özlem kaldık. İnşallah bu hafta atacağız. bu iş para pul değil yürek işi. Kim o gün sahaya çıkıp yüreğini ortaya koyarsa puanı alır gider. Bu parayla pulla olacak iş değil. Çok takımda oynadım, 4 tane şampiyonluk yaşadım. Şampiyonlukların çoğunu da parasız takımlarda yaşadım. Bu parayla ölçülecek bir şey değil. Yürek işi. Biz yine gidip aslan gibi mücadelemizi edeceğiz. Allah nasip ederse inşallah bu hafta 3 puanı alacağız” ifadelerini kullandı.
Zorlu müsabaka öncesinde Yeni Orduspor, topladığı 12 puanla 15. sırada yer alırken, Cİ Group Buca ise 19 puanla 7. sırada bulunuyor.
Yeni Orduspor, 17 Kasım 2019 Pazar günü saat 13.30’da Yeni Buca Stadyumu’nda Cİ Group Buca’ya konuk olacak.
Ordu Hayat/Tevfik Kul