TFF 2.Lig ekibi Bursaspor’da Kulüp Başkanı Recep Günay, Bursaspor’un iç saha maçlarını oynadığı Sütaş Timsah Park Stadyumu isminin Yüzüncü Yıl Atatürk Sütaş Stadyumu olarak değiştirildiğini açıkladı.
Türk futbolunun özellikle altyapısından çıkardığı futbolcularla dikkat çeken bir rakımı olmasının yanı sıra Türkiye’nin beşinci şampiyonu apoletli rakımı Bursaspor’da stadyum ismi değişti. Bu sezon ilk maçını Minareli Çavuş Tesisleri’nde oynayan ancak daha sonra Sütaş Timsah Park Stadyumu’nda sahaya çıkan Bursaspor’da stadyumun yeni ismi belli oldu.
Bursaspor’da Kulüp Başkanı Recep Günay, stadyum ile ilgili olarak: “Kulübümüz, hem Cumhuriyetimizin yüzüncü yılına saygı, hem de eski stadyumumuzun ruhunu yeniden canlandırma amacıyla sponsor firma Sütaş ile bir işbirliği anlaşması yaparak stadyumumuzun adını Yüzüncü Yıl Atatürk Sütaş Stadyumu olarak değiştirme kararı almıştır. Bu anlamlı ad değişikliğiyle birlikte Bursaspor camiasının daha da birleşeceğine, taraftarlarımızın stadyumumuza olan bağlılığının artacağına inanıyoruz. Yüzüncü Yıl Atatürk Sütaş Stadyumu, bizim için sadece bir spor alanı değil, aynı zamanda bir gurur kaynağı olacaktır.
Hep birlikte, bu stadyumu Cumhuriyetimizin 100. yılına yakışır bir şekilde yaşatacağımıza olan inancımız tamdır.” dedi.
Bursaspor, Yüzüncü Yıl Atatürk Sütaş Stadyumu ismiyle stadyumda ilk maçına ligin 7.haftasında 7 Ekim’de Ankara Demirspor karşısına çıkacak.
SAMET KARADAĞ











