52 Orduspor Futbol Kulübü Başkanı Şükrü Bodur, Yozgat Belediyesi Bozok Spor maçı sonrasında ”Şampiyonluğun en büyük handikaplarından bir tanesiydi bu. 17-18 bin taraftarla birlikte bu maçı aldık.” dedi.
Nesine 3.Lig 3.Grup Play-Off Yarı Final maçında Yozgat Belediyesi Bozok Spor ile 19 Eylül Stadyumu’nda karşı karşıya gelen 52 Orduspor Futbol Kulübü Yusuf Mert Tunç’un attığı golle maçı 1-0 kazanırken toplam skor 2-1 ile finale yükselen taraf oldu. Maçın ardından ise kulüp başkanı Şükrü Bodur basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Kritik maç sonunda konuşan 52 Orduspor Futbol Kulübü Başkanı Şükrü Bodur ”Burada taraftarımız hakikaten muhteşemdi bugün. 17-18 bin taraftarla birlikte bu maçı aldık. Artık önümüzdeki maça bakacağız. Ayvalık Belediyespor ile oynayacağız. O maçı da kazanıp şampiyonluk kupasını inşallah buraya getireceğiz. Şampiyonluğun en büyük handikaplarından bir tanesiydi bu. Geçen hafta 1-1 berabere kalmıştık. Burada kesinlikle galip gelmemiz gerekiyordu. Bugünkü iyi bir oyumuzla galibiyetle sonuçlandırdık. Ben burada Sayın Bakanım Mahmut Özer’e çok teşekkür ediyorum. Büyük destekler verdiler bize” dedi.
Şükrü Bodur, 52 Orduspor Futbol Kulübü’ndeki başkanlık döneminde üçüncü kez 3.Lig’de Play-Off finali heyecanı yaşayacak.
SAMET KARADAĞ









