52 Orduspor Futbol Kulübü, Fatsa Belediyespor’dan sonra Play-Off’ta Yozgat Belediyesi Bozok Spor’u toplam skorda 2-1 ile geçti ve final biletini aldı.
19 Eylül Stadyumu’nda oynanan maçta Ordulu futbolseverler stadyumu doldururken 52 Orduspor Futbol Kulübü ise maçta taraftar desteği ile karşılaşmada rakibini konuk etti. Dengeli geçen ilk yarıda son anlarda Mehmet Eksik’in kafa vuruşu ve uzak mesafeden çekilen şutun direkten dönmesi gole en çok yaklaşılan anlar oldu. İlk yarıda denge bozulmazken takımlar soyunma odasına 0-0 ile girdi.
Karşılaşmanın ikinci yarısında taraftarlar 52.dakikada telefon ışıkları ile görsel şölen yaparken 63.dakikada Enes’in çalımlarla ceza sahası içine girdiği pozisyon golle sonuçlanmadı. Maçın 70.dakikasından sonra 3 dakika içinde 5 sarı kart çıkarken 73.dakikasında konuk ekipte Ömer ikinci sarı kart ile oyun dışı kaldı. 52 Orduspor Futbol Kulübü’ne turu getiren golü 65.dakikada oyuna giren ve 77.dakikada fileleri havalandıran Yusuf Mert Tunç attı.
52 Orduspor Futbol Kulübü’nün 3.Lig Play-Off final maçında rakibi Eskişehirspor Kulübü’nü eleyen Ayvalıkgücü Belediyespor oldu. Tarafsız sahada oynanacak maçı kazanan takım 2.Lige yükselecek.
SAMET KARADAĞ









