3.Lig ekiplerinden 52 Orduspor Futbol Kulübü, Artvin Hopaspor (E), Fatsa Belediyespor (D) ve Pazarspor (E) ile karşılaşacağı önümüzdeki üç maçı da Ordu’da oynayacak.
2025-2026 sezonunda mücadele ettiği Nesine 3.Lig’de henüz 22.haftanın geride kalmasına rağmen lider Sebat Gençlik Spor’un 9 puan gerisinde olan 52 Orduspor Futbol Kulübü, kalan maçlarda toplayabildiği kadar puan toplamak istiyor. Ali Rıza Sinan Bayraktar’ın göreve gelmesiyle çıkışa geçen ancak Bayraktar gözetiminde ilk mağlubiyetini geçen hafta alan 52 Orduspor Futbol Kulübü, önümüzdeki üç maçını Ordu’da oynayacak.
1 Şubat tarihinde Ligin 19.haftasında 1926 Bulancak Spor ile 19 Eylül Stadyumu’nda oynayan 52 Orduspor Futbol Kulübü bu maçtan bir hafta sonra 8 Şubat’ta aynı stadyumda bu sefer Orduspor 1967 A.Ş. ile karşı karşıya gelmişti. Bu iki maçı yenen 52 Orduspor Futbol Kulübü, 15 Şubat’ta yine 19 Eylül Stadyumu’nda konuk ettiği Sebat Gençli Spor ile berabere kalmıştı. Üst üste üç maçını 19 Eylül Stadyumu’nda oynayan 52 Orduspor Futbol Kulübü daha sonra ise Kdz.Ereğli Belediye Spor deplasmanına gitmiş ve 1-0 mağlup olmuştu.
Ligde yine üç maç üst üste Ordu’da maçlara çıkacak olan 52 Orduspor Futbol Kulübü, bu kez farklı iki stadyumda maçlarını oynayacak. 28 Şubat’ta 19 Eylül Stadyumu’nda Artvin Hopaspor ile karşı karşıya gelecek olan 52 Orduspor Futbol Kulübü, 8 Mart tarihinde Fatsa İlçe Stadyumu’nda Fatsa Belediyespor ile karşılaşacak. 52 Orduspor Futbol Kulübü, 15 Mart’ta ise 19 Eylül Stadyumu’nda Pazarspor’u konuk edecek.
SAMET KARADAĞ










