Galatasaray ile Juventus eşleşmesindeki ilk maçta Trt 1 ekranlarına yansıyan Ulubey Belediyespor Başkanı Ersin Çayan, İtalya’daki rövanş maçında da tribünde yer alarak Ulubey Belediyespor atkısı açtı.
Bölgesel Amatör Lig ekibi Ulubey Belediyespor Başkanı Ersin Çayan, Galatasaray – Juventus maçında tribünde yer alırken maç öncesi tribün görüntülerinde ekranlara gelmişti. İlk maçta 5-2’lik galibiyetin sevincini yaşayan Ulubey Belediyespor Başkanı Ersin Çayan, İtalya’da oynanan maçta da tribünde yer aldı.
Juventus’un maçlarını oynadığı Allianz Stadyumu’nda deplasman tribününde yer alan Ulubey Belediyespor Başkanı Ersin Çayan maç öncesinde başkanı olduğu Ulubey Belediyespor’un Rize Atletik 1973 Spor Kulübü galibiyetine sevinirken, daha sonra ise Juventus ile Galatasaray maçını tribünden takip etti. 120 dakika süren maçta ise sevinen taraf olarak stadyumdan ayrıldı.
Ulubey Belediyespor Başkanı Ersin Çayan, İtalya’daki Juventus – Galatasaray maçını ise başkanı olduğu Ulubey Belediyespor atkısı ve taraftarı olduğu Galatasaray forması ile takip etti.
SAMET KARADAĞ










